About

B a c k  t o g e t h e r 🌴_Na 5 dagen w
Hi! Welkom bij Madame Octopus!

Ik ben Jenni, 30+. En ik kan niet kiezen. Ik studeerde in een al ver verleden Geschiedenis & Journalistiek omdat ik dan met zoveel verschillende aspecten van het leven en de wereld in aanraking zou komen. Ik vind het geweldig om verschillende interessante rollen te hebben in mijn leven, en ik omarm die veelzijdigheid met veel passie. Mama/vrouw/ondernemer/vriendin/allround wanderer. Madame Octopus is mijn alter ego.

Jenni door de ogen van Servaas: ‘Ze is altijd 10 stappen verder dan ik. Hebben we net een reis naar Ibiza geboekt, is ze al een citytrip naar Amsterdam aan het regelen  en begint ze me al te bewerken om met de kinderen naar New York te trekken. Ze is een gulzige, soms een tikkeltje onbevredigde veelvraat in het leven. ‘

Jenni door de ogen van Jenni: Mulitpassioneel, koppig en alles-of-niets (vermoeiend, vaak). Je maakt ze gelukkig met goeie GIF's, fijne babbels (lang), hikings (lang maar ook niet té), reizen (zo vaak het maar kan), sushi (idem) en planten (te veel volgens de wederhelft). Sluit zich graag regelmatig op in de schrijfbubbel. Gaat nooit op stap zonder haar fototoestel (tot groot ergenis van haar huisgenoten). Wordt geflankeerd door een man, twee zonen, en een kat (sinds kort). 

Let's get started!

Nieuw hier en geen idee wat je allemaal kan aantreffen? Dit zijn goede starters!:

Heb je zin om in contact te komen? Reageer dan hieronder of stuur me een mailtje op hellomadameoctopus@outlook.com!

DROP ME A LINE

Bericht ontvangen!