• Jenni

Met Madame Octopus naar Comics Station!

Comics Station, dat stond al een tijdje op ons verlanglijstje. We houden van strips en van pretparken, dus dat leek ons de ideale combinatie. Naar aanleiding van de nieuwe Suske & Wiske-show 'Op avontuur met Schanulleke' mochten we het park bezoeken en ik moet zeggen: het overtrof echt onze verwachtingen!


Jullie kennen mij ondertussen: ik verberg mijn mening niet en ik ben niet zo snel lyrisch over de dingen. Maar we hadden echt een superleuke voormiddag in Comics Station. Alle attracties zijn op maat van gezinnen, wat dus voor mij dubbele winst is: geen gedoe van 'ik wacht-hier-wel-aan-de-uitgang-met-de-kleinste-want-die-is-nog-geen-meter' (ja, onze Felix is een kleintje); we konden aan alles met z'n vieren deelnemen, en hoe vaak gebeurt dat in het dagdagelijkse, dat je echt plezier maakt allemaal samen? Want dat was het ook: de attracties zijn echt plezant, ook voor volwassenen!


Onze persoonlijke top 3:


1) Het dorp van Urbanus: is een beetje opgevat als een 'mini-spookhuis', door het dorp van onze stripheld: we moesten ons dus letterlijk staande weten te houden op gekke trappen, draaiende vloeren en raderen terwijl we het café van Cesar of Wulpse Zulma passeerden. Slappe lach gegarandeerd!


2) Het huis van Kiekeboe: Een mini-versie van de Dalton Terror waar we niet droog bij bleven ;-)


3) De Teletijdmachine van professor Barabas: we werden terug naar de Oudheid gestuurd en moesten aan de hand van opdrachten tegen de tijd, een code ontrafelen. Erg fijn om als gezin te doen!


De coole binnenspeeltuin én de glijbanen maken het geheel perfect af - vooral de Bomaworst-glijbaan vonden ze hier de max. En wij stiekem ook ;-)


Want ons betreft is Comics Station dus een aanrader van jewelste voor de kerstvakantie! En ik heb goed nieuws: met de code MadameOctopus krijg je een mooie korting op je toegangstickets bij een online boeking! Geldig tot 3 maart!
149 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven